Yogalates

wellbeing_yogalates

the outcome

Intr-o echipa, cel mai mult conteaza echilibrul: fiecare parte sa fie in armonie cu celelalte si sa actioneze impreuna, ca un tot. Iar pentru a raspunde cat mai bine exigentelor unei vieti active si pline de provocari, exercitiile fizice sunt indispensabile. Le poti avea pe amandoua cu atelierul de Yogalates, care imbina cele mai eficiente practici de yoga cu revigorantele si tonifiantele exercitii Pilates. Pentru o echipa armonioasa si intotdeauna in forma!

Stii mai bine decat oricine ce inseamna „multitasking”? Atunci cursul de Yogalates, la care practici si Yoga, si Pilates in acelasi timp e ideal pentru tine!

Detaliile cursului “Yogalates”

Cursul de Yogalates ofera participantilor posibilitatea de a-si insusi si practica tehnici specifice pentru a-si imbunatati coordonarea, forta si echilibrul interior, imbinand armonios principiile din Yoga si Pilates.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas