WORKSHOP EQ versus IQ

the outcome

Pentru majoritatea oamenilor, inteligenta emotionala (EQ) este mai importantă decât inteligența cuiva (IQ) în atingerea succesului în viața și carieraa. Ca indivizi, succesul nostru depinde de capacitatea de a citi semnalele altor oameni și de a reacționa în mod adecvat la acestea. Prin urmare , fiecare dintre noi trebuie să dezvolte abilitățile de inteligenta emotionala necesare pentru a înțelege mai bine, a empatiza și a negocia cu alți oameni. În caz contrar, succesul va eluda viețile și carierele noastre .Înțelegerea noastră ca ființe umane ne sprijină atât în viața personală cât și profesională

 • Cunoaștere participanți
 • Despre inteligența emoțională
 • Distincție IQ – EQ
 • Structurile creierului
 • Gândirea liniară și sferică
 • Starea optimă emoțională
 • Parametrii Pro si Contra informație

Ce spun cursantii theHobby

 • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
  Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
 • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
  Alis Constantin – Project Manager
 • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
  Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas