Vorbire in public

vorbire-in-public

the outcome

Ti-ar placea ca, la fiecare sedinta la care participi, discursul tau sa fie cel mai convingator? Vrei ca fiecare prezentare tinuta in fata colegilor sau a partenerilor de afaceri sa fie un succes? Stapanesti deja domeniul in care activezi, asa ca primul pas e deja facut. Mergi pana la capat pe calea succesului cu atelierul Vorbire in public!

E important sa stii sa vorbesti in public, dar atunci cand publicul tau e format din parteneri de afaceri pe care trebuie sa ii convingi, e de-a dreptul vital. Vino sa deprinzi principala tehnica de supravietuire in jungla business la cursul Vorbire in public!

Detaliile cursului “Vorbire in public”

Ti s-a intamplat vreodata ca, la sedinta cu parintii, la birou, intr-un grup mai mare sau mai restrans, sa vrei sa iei cuvantul, dar sa nu poti? Ideile parca ti-au zburat, gandurile nu ti s-au adunat defel, iar vocea ti s-a taiat? Daca da, nu esti singur: teama de a vorbi in public este una dintre cele mai mari frici ale oamenilor. A vorbi clar, frumos si intr-un mod in care sa fii cu adevarat ascultat e o arta care se repeta, se invata si care te ajuta oriunde si oricand. Invatam tehnici, repetam, ne filmam si reusim impreuna!

Cum se desfasoara cursul

Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas