Tehnici teatrale pentru incredere – Free Your Mind

tehnicit-teatrale-pentru-incredere

the outcome

Cand ne gandim la marile staruri, cei mai multi dintre noi atribuim succesul lor aspectului fizic, insa principalul atu al oricarui actor nu sunt corpul sau vocea. Dincolo de patratelele de pe abdomen sau de inflexiunile timbrului vocii, marii actori si marile actrite emana forta prin toti porii, iar asta se datoreaza in primul rand atitudinii. Poti avea si tu toata prestanta si tot magnetismul pe care il degaja starile de cinema; mai mult, le poti avea zi de zi! Iar pentru asta, nu trebuie sa te muti la Hollywood. Trebuie doar sa fii tu insuti si sa crezi. Ai incredere in tine si toti ceilalti iti vor urma exemplul!

Lumea intreaga e o scena, iar lumea afacerilor e cea mai importanta scena dintre toate. Vrei sa primesti premiul Oscar in business? Te asteptam la atelierul de tehnici teatrale pentru incredere!

Detaliile cursului “Tehnici teatrale pentru incredere – Free Your Mind”

Oricine poate interpreta un rol. Oricine poate intra in pielea unui actor. Oricine poate juca pe o scena. Cursul de tehnici teatrale pentru incredere introduce jocuri specifice tehnicii teatrale pentru dezvoltarea simturilor, a increderii in sine, a capacitatii de relationare naturala cu partenerii de joc, precum si jocuri pentru constientizarea corpului, a gesturilor si emotiilor.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas