Cum sustii o prezentare reusita?

Cum-sustii-o-prezentare-reusita

the outcome

Trăim într-un context în care rolul și importanța prezentărilor a crescut semnificativ.
Astăzi, ponderea deciziilor de business se iau în urma unor interacțiuni de prezentare, în care, într-o forma sau alta încercăm să vindem ideile, produsele sau persoanele noastre unora sau altora.
De abilitatea și capacitatatea nostra de a prezenta și de a ne reprezenta atârnă de multe ori viitorul nostru professional.

Detaliile cursului

De ce merită să participi?
să înțelegi de ce sunt importante prezentările în lumea și contextual de business actuale.
să aflii care sunt principalele greșeli pe care le fac prezentatorii din România.
să înveți ce trebuie să conțină o prezentare pentru a fi interesantă.
să înveți cum să adaptezi preznetarea ta la diferite tipuri de personalitate și la felul în care ele percep lumea.
să vezi modele și stilul diferite de prezentăr (Steve Jobs, Guy Kawasaki, Seth Godin, etc.)

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas