Cum sustii o prezentare reusita?

Cum-sustii-o-prezentare-reusita

the outcome

Trăim într-un context în care rolul și importanța prezentărilor a crescut semnificativ.
Astăzi, ponderea deciziilor de business se iau în urma unor interacțiuni de prezentare, în care, într-o forma sau alta încercăm să vindem ideile, produsele sau persoanele noastre unora sau altora.
De abilitatea și capacitatatea nostra de a prezenta și de a ne reprezenta atârnă de multe ori viitorul nostru professional.

Detaliile cursului

De ce merită să participi?
să înțelegi de ce sunt importante prezentările în lumea și contextual de business actuale.
să aflii care sunt principalele greșeli pe care le fac prezentatorii din România.
să înveți ce trebuie să conțină o prezentare pentru a fi interesantă.
să înveți cum să adaptezi preznetarea ta la diferite tipuri de personalitate și la felul în care ele percep lumea.
să vezi modele și stilul diferite de prezentăr (Steve Jobs, Guy Kawasaki, Seth Godin, etc.)

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas