Tehnici de autoaparare

wellbeing_tehniciautoaparare

the outcome

In afaceri, totul e permis. La fiecare strategie a ta, exista o contra-strategie a competitorilor care nu intarzie niciodata sa apara. Tocmai de aceea, trebuie sa fii intotdeauna pregatit si sa reactionezi prompt. Insa nici macar atunci nu poti sa te consideri 100% acoperit, deoarece concurentii tai vor nascoci, fara doar si poate, o contra-reactie si tot asa, pana la sfarsitul anului fiscal. Mai mult, nu toti membrii comunitatii de afaceri joaca curat, ceea ce cu totii stim, din pacate, prea bine. Din fericire, exista ac pentru fiecare cojoc, chiar si atunci cand cojocul e un costum de businessman. Cea mai buna cale de a face fata tuturor acestor provocari? Cursul Tehnici de autoaparare!

Expresia “preluare agresiva” iti provoaca frisoane? Atelierul Tehnici de autoaparare te invata cum sa le faci fata!

Detaliile cursului “Tehnici de autoaparare”

Atelierul va familiarizeaza cu o serie de exercitii practice, procedee si tehnici care va pot fi de ajutor sa depasiti situatii-limita. Mai mult decat atat, veti primi sfaturi care, la un moment dat, va pot salva chiar si viata!

Daca sunteti in cautarea unui curs care sa va introduca in lumea artelor martiale traditionale, pentru care onoarea e o valoare cardinala, iar spiritualitatea si filosofia sunt strans legate de miscarile de baza, atelierul de autoaparare nu este cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Aici, nu invatam sa ne relaxam, nu ne curatam mintea, nu redescoperim echilibrul. Aici, indiferent de varsta, sex sau ocupatie, invatam rapid si eficient sa raspundem oricarei agresiuni cu aceeasi moneda. La cursul de autoaparare, invatam sa supravietuim in orice situatie!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas