Tehnica aranjamentului floral
Sa ne folosim de flori ca de un mesager al sentimentelor!

aranjament-floral

the outcome

In fiecare zi exista sansa de a face ceva frumos pentru noi, pentru cei din jur.
Si de ce nu, daca acest lucru poate fi si reconfortant in acelasi timp?
Putem face acest lucru pentru a ne infrumuseta casa sau pur si simplu pentru a ne crea o stare de bine noua si celor dragi.

B. Continut practic, interactiv

Exemplificare practica individuala pentru participante: realizarea unei aranjament floral decorativ, rustic cu tematica de primavara.

Pasi de executie: asternere strat drenant, alegerea unui amestec de pamant adecvat, tehnica de plantare, alegerea componentei floristice, ingrijiri ulterioare.

Detaliile cursului Aranjamente florale

La acest atelier, invatam impreuna tehnica de realizare a unui aranjament floral care presupune parcurgerea unor pasi simpli si al carui rezultat va aduce o mare satisfactie personala.

Cum incepem? Ce mesaj va avea aranjamentul nostru?
De ce materiale avem nevoie?
Alegerea tipului de aranjament. De unde ne inspiram?
Forma aranjamentului – punctul de pornire.
Alegerea vasului potrivit.
Ce tipuri de flori folosim? Cum alegem florile?
Culoarea – esenta impactului vizual.
Alegerea materialelor auxiliare. De unde le procuram?

Lectorul va demonstra practic realizarea unui aranjament clasic pentru o masa festiva sau pentru un cadou special.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas