Tai Chi

wellbeing_taichi

the outcome

Intr-un fel, piata de business actuala e ca o bataie generala intr-un film de kung fu. Pentru a supravietui, trebuie sa fii iscusit in a evita loviturile, care pot veni din cele mai neasteptate directii. Cei mai multi competitori invata de timpuriu sa loveasca ei primii. Daca si tu crezi ca legea junglei ar trebui sa se aplice doar in jungla, cursul de Tai Chi, arta martiala care pune accent pe autoaparare, e croit special pentru tine!

Ai centura neagra in leadership? Adu-ti echipa la atelierul de Tai Chi!

Detaliile cursului “Tai Chi”

Una dintre cele mai vechi  forme ale artelor martiale, Tai Chi-ul este recunoscut de asemenea pentru efectele sale benefice asupra sanatatii si longevitatii practicantilor. Cursul ofera participantilor cunoasterea filosofiei, dar si a elementelor necesare practicarii Tai Chi. Participantul este ghidat de lector pentru a invata primii pasi si a exersa “meditatia in miscare”, practicantul incercand sa fie mereu constient de corpul sau in contextul mediului inconjurator, conducand miscarea cu mintea intr-o stare de relaxare activa si alerta.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas