Tablouri 3D

creativeyou_tablouri3d

the outcome

In materie de pictura clasica, nimic nu a mai ramas de facut. Marii maestri au descoperit perspectiva si au explorat la maxim posibilitatile pe care le ofereau o panza, o paleta de culori si un penel. Inventatorii picturii abstracte au formulat apoi propriile lor reguli (si odata cu ele, au scris istorie). Ce ar mai fi de facut? Sa te eliberezi de conventia celor doua dimensiuni cu cursul Tablouri 3D!

Niciunul dintre noi nu avem o singura dimensiune si atat. Suntem fiinte complexe si e foarte bine ca lucrurile stau asa. La fel si relatiile dintre noi: ele evolueaza constant, trebuie doar sa le ajuti! Vino cu echipa ta la atelierul de tablouri 3D si exploreaza toate dimensiunile posibile ale spiritului de echipa!

Detaliile cursului “Tablouri 3D”

Cursul are o abordare practica si presupune aplicarea unor tehnici folosite de artistii plastici in conceperea unui tablou in trei dimensiuni. Se lucreaza cu rame de tablou, materiale textile, plastic si fier, pietre, scoici, culori si adevizi, pentru a obtine la final obiecte decorative pentru casa sau birou.

In plus, la acest atelier, aducem natura in casa! Ca tehnica principala, utilizam juxtapunerea si suprapunerea de forme prin lipire. Care sunt, insa, aceste forme? Vom imbina estetic, intr-o compozitie inedita, flori uscate, crengute, seminte si frunze, cu materiale naturale putin prelucrate, rezultatul final fiind o compozitie florala, un tablou ce ne va bucura privirile indiferent de anotimp!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

IMPACT

STIMULAREA CREATIVITATII
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE
RELAXARE

Ce spun cursantii theHobby

  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas