Sunt adult si ma stresez. Ghid practic de gestiune a stresului

Sunt-adult-si-ma-stresez

the outcome

Daca vrei sa iti testezi memoria, incearca sa iti aduci aminte ce te stresa anul trecut. Stresul este parte din viata noastra, insa masura in care lasam ca acesta sa ne afecteze, depinde doar de noi.

Cum putem gestiona eficient stresul autoindus si cel exterior? Cum indentificam si cum gestionam eficient  gandurile negative si contaminarile psihologice? Cum reactionam si cum ne aparam atunci cand primim mesaje negative sau cand “totul ne este impotriva”?

Detaliile cursului

Invatam sa aplicam proceduri de restructurare cognitiva prin tehnici simple si usor de aplicat pentru identificarea si modificarea gandurilor autonome disfunctionale/irationale (temeri, fobii, ganduri negative, mesaje negative autoinduse sau primite din exterior), recunoasterea si gestiunea stresului.

Cu un continut echilibrat intre teorie structurata si exercitii, atelierul ofera instrumentele necesare pentru a face fata provocarilor zilnice din viata personala si profesionala. In plus, cu ajutorul unui test ingenios, vei afla daca esti stresat sau… cat esti de stresat!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas