Stil personal

Stil-personal

the outcome

E usor sa fii ca ceilalti. E usor sa faci cum face toata lumea. Sa urmezi calea pe care altii au ales-o pentru tine. Si totusi, fiecare din noi avem un stil. Fiecare din noi e unic in felul lui. De aceea, la atelierul de stil personal,  nu vorbim doar de tendinte in machiaj si vestimentatie. Stim ca sa fii tu insuti e cel mai mare dar. La atelierul de stil personal, e un dar pe care inveti sa-l accepti.

In viata, ca si in afaceri, stilul e totul. Invata sa traiesti si sa castigi cu aceeasi eleganta la atelierul de stil personal!

Detaliile cursului “Stil personale”

Acest atelier ne ofera sfaturi si raspunsuri concrete la intrebarile pe care ni le punem zi de zi si la care asteptam mereu raspuns. Ai multe haine, dar dimineata nu stii cu ce sa te imbraci? Ce sa alegi din dulap ca sa fii pusa in valoare? Ce stil ti se potriveste? Ce ai putea sa faci pentru a iesi in evidenta? Ce culori te avantajeaza? Lista continua la nesfarsit. Afla, insa, ca pentru fiecare din intrebarile tale, exista un raspuns! Impreuna, facem un exercitiu de stil la finalul caruia nu vom  mai avea necunoscute, ci doar solutii. Astfel, cursantii isi vor indentifica tipul de silueta, vor beneficia de consultanta din partea lectorului si vor primi propria paleta de culori care ii avantajeaza!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas