Sa mancam colorat. Program de nutritie practic pentru parinti adresat copiilor.

Sa-mancam-colorat

the outcome

Ne place ca viata noastra si a copiilor nostri sa fie cat mai plina de culoare. De ce nu ar fi asa si hrana pe care o pregatim pentru ei? Vremea linguritei-avion care zboara in cele patru zari a apus. E acum momentul nutritiei organizate dupa culoare! Astfel, vom afla ca fiecare clipa poate ascunde o distractie pe cinste, de care sa ne bucuram alaturi de copiii nostri! Orice masa are culoarea ei. Sa invatam sa ne bucuram de fiecare in parte!

Detaliile cursului “Sa mancam colorat. Program de nutritie practic pentru parinti adresat copiilor.”

Partea teoretica acopera cunostinte de baza in domeniul nutritiei, subliniind importanta modului cum preparam si prezentam mancarea copiilor nostri. Aflam trucuri si retete colorate prin care sa le stimulam dorinta de a manca mai multe fructe si legume crude, cu aport important de vitamine, minerale si fibre. Exemplificam practic, ne jucam dand culoare si degustam retete de dulciuri din fructe, nuci, seminte crude si shake-uri simple si delicioase, pe care copiii le vor savura incantati.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas