Re Do It

creativeyou_redoit

the outcome

E usor sa nu iti convina ceva. E usor spui despre ceva ca nu e bine, fara a propune solutii. E usor sa mergi mai departe zicand ca asta e, daca nu se poate, nu se poate…

Noi iti propunem altceva! Alege obiectul care iti displace cel mai mult din biroul tau sau de la tine acasa. Iti vom dovedi ca poate deveni obiectul tau preferat si ca doar tu poti face ca asta sa se intample. Bine ai venit la cursul atitudinii pozitive, atelierul care iti deschide o noua perspectiva asupra vietii de zi cu zi!

Esti multumit de angajatii tai, dar ti-ai dori sa devina o echipa de vis? Incearca atelierul schimbarilor radicale, incearca Re Do It!

Detaliile cursului “Re Do It”

Decorarea unui obiect (ceas de perete, lampa de birou, oglinda etc.) folosind tehnici decorative mixte.

Acest atelier urmareste tendinte din designul modern si presupune preluarea unor articole obisnuite, cu aspect comun, care apoi, prin tehnici diferite si originale de transformare, capata un aer de articol „vedeta” in spatiul in care sunt folosite.

Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

STIMULAREA CREATIVITATII
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas