Quilling

Quilling

the outcome

Din simpla hartie, goala sau deja imprimata, alba sau colorata, intreaga sau deja taiata, poti crea adevarate opere de arta. Quillingul e un hobby atat de placut, incat se invata cat ai zice peste! De fapt, se prea poate sa fie mai usor sa-l inveti decat sa-i rostesti numele! Altfel spus, greu de zis, usor de facut  ! Despre dictie, dar si despre uimitoarele aplicatii al acestei pasiuni al carei singur pericol e ca te poate cuceri inainte ca tu sa-ti dai seama, vom vorbi impreuna la cursul nostru dedicat quillingului.

Ecuatia reciclarii: 3 X R = Q, sau cum trei cuvinte diferite (reciclare, refolosire, reconditionare) pot avea acelasi inteles: quilling! Dezvolta-ti ecocreativitatea, transformand hartia folosita de la birou in obiecte originale si frumoase cu atelierul de quilling!

Detaliile cursului “Quilling”

Cunoscut ca tehnica hartiei filigran, Quillingul presupune utilizarea benzilor de hartie in moduri nebanuite si nelimitate, la fel ca imaginatia noastra. Cursul prezinta posibilitatile artistice oferite de aceasta tehnica, invatandu-ne cu har cum sa le introducem pe fiecare in parte in viata noastra de zi cu zi.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas