Pitch yourself in 60 sec!/Cum sa te prezinti foarte bine in 60 sec!

pitch-yourself-in-60-sec

the outcome

In acest workshop vei invata cum sa faci o scurta prezentare, de impact, despre tine si despre ceea ce faci, ca un profesionist. Totul in 60 secunde! Prima impresie, la telefon sau la o prima intalnire, este atat de importanta!

Aceasta tehnica de tangaj este cruciala in networking, in atragerea de clienti si parteneri de afaceri pentru compania dumneavoastra, pentru crearea de oportunitati de afaceri.

 

Detaliile cursului

In timpul atelierului vei fi la propriu pe picioarele tale, de mai multe ori, pentru a practica pas cu pas, in grupuri mici.
Dupa aceea, vei fi capabil sa te prezinti, tu sau afacerea firmei tale, in cele mai potrivite cuvinte, cu incredere.

Dupa acest atelier de lucru:

 • Vei sti cum sa creezi o prima impresie pozitiva si sa-ti implici ascultatorii
 • Cum sa eviti capcanele comune unui speech de 60 secunde
 • Sa ai un discurs eficient pentru tine, bazat pe o structura inainte stabilita
 • Vei practica livrarea unui speech de 60 secunde

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

 • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
  Daniela Ciocianu, OTP Bank
 • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
  Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
 • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
  Angela Popescu, PETROM
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas