Pictura pe sticla

creativeyou_picturapesticla

the outcome

La prima vedere, e doar un hobby.

Dar de fapt e mult mai mult decat atat. De fapt, nu luam un obiect din sticla si il pictam, obtinand un obiect de decor mai frumos sau un cadou pentru cei dragi. In orice caz, nu facem doar asta. De fapt, luam un univers interior, cel al cursantului, si il lasam sa se oglindeasca pe suprafata sticlei. De fapt, aflam ceva despre noi insine. De fapt, luam o echipa si o consolidam.

Activitatile recreative desfasurate in comun cresc productivitatea si nivelul de implicare in munca desfasurata, imbunatatind in acelasi timp starea de spirit generala si comunicarea in interiorul echipei. Vino la cursul de pictura pe sticla si afla cum un simplu hobby ii poate face pe angajatii tai sa fie mai uniti ca niciodata!

Detaliile cursului “Pictura pe sticla”

Tehnica picturii pe sticla sau a vitraliului a cunoscut un avant deosebit in secolul al XVIII-lea, datorita existentei in Europa Centrala a manufacturilor de sticla. Cursul reprezinta o lectie de compozitie si  de tehnici de pictura, continand o componenta teoretica, urmata de aplicatia practica a acesteia.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

STIMULAREA CREATIVITATII
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE
RELAXARE

Ce spun cursantii theHobby

  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas