Pictura ceramica

creativeyou_picturaceramica

the outcome

Fara suflet, am fi cu totii niste simpli roboti. Lipsiti de vointa, lipsiti de personalitate, lipsiti de dorinta. Asa e si cu obiectele din casele noastre. Cele mai multe dintre ele nu ne spun nimic. Cele mai multe dintre ele asteapta ajutorul nostru sa capete un glas numai al lor. Alege un obiect din ceramica si insufla-i pasiune! Fa ca obiectele din casa ta sa devina mai mult decat simple unelte, care indeplinesc o functie strict utilitara. Insufla-le personalitate si, de fiecare data cand le vezi, iti vor incalzi inima!

Prea mult business si prea putina pasiune? Vino la cursul de pictura pe ceramica si afla cum poti aduce culoare in spatiul tau de lucru si bucurie in sufletele angajatilor tai!

Detaliile cursului “Pictura ceramica”

Te-ai gandit vreodata ce frumos ar fi sa iti decorezi propriul set de cafea sau de ceai cu modelele pe care ti le doresti atat de mult? Preferi detaliile florale sau pe cele geometrice, moderne? Ti-ar placea sa oferi cadou unei persoane dragi un platou decorativ creat chiar de tine?

Ceramica arsa, nesmaltuita, este un suport aparte, care permite artistilor decorarea unor obiecte aparent obisnuite, dar asupra carora intervenim apoi cu diferite tehnici de personalizare: pictura, patinare, aplicare de accesorii, aurire s.a.m.d.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

STIMULAREA CREATIVITATII
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas