Personalizeaza-ti Amintirile!

personalizeaza-ti-amintirile

the outcome

O incursiunea intr-o lume minunanta a amintirilor personale: imagini dintr-un oras vizitat, un peisaj care a impresionat sau o imagine fotografica captata pentru totdeauna intr-un concediu de vis, petrecut alaturi de cei dragi…

Folosind tehnici artistice speciale, imaginile fotografice vor fi transferate pe placi ceramice.

Imagini si amintiri care ne incata vor deveni astfel captive si ne vor inconjura, pentru a ne incanta privirea si sufletul. Mai mult, ele reprezinta un cadou de neuitat pentru cei dragi!

Detaliile cursului Personalizeaza-ti Amintirile

Acest atelier va propune imprimarea unei fotografii dragi, folosind tehnicile de decoupage, pictura si patina, pe un suport din gresie. Invatam despre ce materiale putem folosi, tehnicile de personalizare, efecte vizuale , efect de invechire , patinare.

Obtinem in final un obiect decorativ spectaculos, emotionant, in note personale.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

STIMULAREA CREATIVITATII
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas