Patchwork

creativeyou_patchwork

the outcome

Incepem cu o precizare, special pentru specialistii IT: patchworkul nu e stiinta dezvoltarii de patchuri, adica de solutii pentru erorile din jocurile pe calculator. Parchworkul e ceva mult mai frumos si mai creativ decat atat. Patchworkul e arta designului vestimentar (dar nu numai: din mainile tale, pot iesi cuverturi, fete de masa, cate si mai cate!), pornind de la o materie prima pe care la prima vedere esti tentat sa o ignori: peticele. Pornind de la ceva aparent dispensabil, facem sa existe ceva fara de care nimeni nu poate trai: frumosul. La final, o precizare pentru contabili: in anul 2003, industria patchworkului in Statele Unite ale Americii a fost estimata la 2,7 miliarde de dolari.

Iti place sa investesti in afaceri care, la prima vedere, nu promit mare lucru? Alege sa descoperi si sa pretuiesti comorile ascunse cu atelierul Patchwork!

Detaliile cursului “Patchwork”

Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

STIMULAREA CREATIVITATII
INDEMANARE
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas