Parenting. Parinte si copil. Mai fericiti impreuna!

Parenting

the outcome

Orice varsta am avea, ramanem intotdeauna copiii parintilor nostri. Ce se intampla, insa, atunci cand noi insine devenim parinti? Am fost oare pregatiti pentru acest moment? Pentru cei mai multi dintre noi, raspunsul e „nu”. Nu esti niciodata cu totul pregatit pentru acest miracol care e nasterea unui copil. Vestea buna? Nici nu trebuie sa fii pregatit! Sa fii parinte e pentru unii a doua natura; pentru toti ceilalti, e un nou rol pe care oricine il poate invata!

Invata sa vezi in copilul tau un partener, iar in relatia ta cu el, un win-win situation!

Detaliile cursului “Parenting – Parinte si copil. Mai fericiti impreuna!”

Un atelier practic care raspunde unora dintre cele mai importante intrebari cu care se confrunta tinerii parintii: cum obtinem cooperarea copiilor, cum ii stimulam sa  citeasca, daca si in ce masura este util sa le lasam la indemana produse de inalta tehnologie de care apoi cu greu se despart, cum  gestionam relatiile dintre copiii nostri si cum trebuie sa reactionam atunci cand intre ei se dezvolta sentimente de gelozie. Atelierul de parenting nu este un curs oarecare, nu este un training, nu este o prezentare. Este o experienta! Un atelier pragmatic, plin de raspunsuri, dar si de exercitii, care o data practicate, vor deveni obisnuinta.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas