NETWORKING

networking

the outcome

Avand o abordare intens interactiva si practica, cursul ofera perspective si exemple practice despre ceea ce inseamna si cum se construieste networkingul, subliniind idei esentiale despre:

 • scopul networkingului
 • cum să construieste și se menține o puternica retea de networking
 • eticheta în crearea de retele profesionale
 • cum sa comunici eficient si sa creezi oportunitati in afaceri folosind principiile networkingului.

Detaliile cursului NETWORKING

Participand la acest atelier vei sti:

 • cum sa creezi o prima impresie pozitiva
 • sa eviti capcanele comune în crearea networkingului
 • sa practici abilitățile de networking, devenind mai încrezător atunci când participi la intalniri, receptii sau evenimente de networking
 • să folosesti metode de follow-up eficiente, in mod direct sau on-line, în scopul de a intretine reteaua de networking creata.

Workshopul se livreaza in limba engleza, intr-un limbaj simplu si accesibil.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE CONFORT
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

 • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
  Alis Constantin – Project Manager
 • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
  Angela Popescu, PETROM
 • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
  Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas