Mozaic

creativeyou_mozaic

the outcome

Primele mozaicuri au fost descoperite intr-un templu din Mesopotamia si dateaza din a doua jumatate a mileniului III i.e.n. Vechii mesopotamieni au aflat atunci ca gasirea modalitatilor optime de ordonare a unor forme variabile intr-un tot unitar e o indeletnicire placuta, dar care se poate dovedi la fel de complicata ca o problema de aritmetica. Unul dintre matematicienii care au explorat posibilitatile acestei tehnici este britanicul Sir Roger Penrose, contemporanul nostru. Din Orientul Mijlociu pana in eleganta Anglie, aceasta forma straveche de design interior ne fascineaza pe toti. Ii poti afla toate tainele participand la cursul nostru dedicat mozaicului!

Vrei ca angajatii tai, fiecare dintre ei unic in felul sau, sa se potriveasca unul cu celalalt si sa devina o adevarata echipa? Trimite-i la cursul Mozaic!

Detaliile cursului “Mozaic”

A realiza o lucrare decorativa folosind vechea tehnica a mozaicului reprezinta o experienta unica, iar rezultatul va fi spectaculos! Cursul te invata fundamentele tehnicii speciale de realizare a mozaicului, prin care se obtine o imagine (decorativa sau cu incarcatura spirituala)  prin asamblarea de piese mici, dure, divers colorate, fixate impreuna cu ajutorul cimentului sau a altui tip de adeziv.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

IMPACT

STIMULAREA CREATIVITATII
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas