Deco Martzipan. Modelaj in martzipan.

modelaj-in-martipan

the outcome

Va propunem o incursiune in lumea magica, plina de culoare si imaginatie, a artistilor decoratori ce transforma un simplu tort intr-o poveste fantastica, desprinsa din lumea povestilor!
Asemeni celor care si-au facut dintr-o simpla pasiune un stil de viata dedicat frumosului, aflam cum putem la randul nostru sa incepem sa cream decoruri dulci si minunate, care ii vor incanta pe cei dragi din jurul nostru.

Detaliile cursului

De unde si cum incepem? De ce avem nevoie, ce instrumente si materiale ne sunt necesare? Cum si unde gasim inspiratie? In acest workshop, invatam ghidati pas cu pas, cum sa modelam fiecare un obiect de decor si aflam ce avem de facut pentru a ne duce pasiunea mai departe.
Aplicatie practica: realizarea unui obiect decor din martzipan.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas