MEMORARE CREATIVA

networking

the outcome

Memorarea este parte integrantă din procesul învățării. Nimeni nu poate sa o faca mai bine decat vei invata tu sa o faci. Exercitiile si experienta lectorului te vor ghida pe drumul cuvintelor si al tehnicilor lor. Memorarea este parte integrantă din procesul învățării. Memorarea pe care am învățat-o în școală este mecanică. Adevărata memorare eficientă este cea creativă, organică, in concordanță cu modul nostru natural de a asimila informațiile.
Cele mai eficiente tehnici de memorare sunt mnemotehnicile si anume cheile de memorie pentru cuvinte. Se lucrează pe mape de antrenament.

 


Detaliile cursului MEMORARE CREATIVA

Participand la acest atelier vei sti:

 • Despre memorie
 • Tipuri de memorie
 • Mnemotehnicile
 • Cheile de memorie pentru cuvinte
 • Exercitii practice

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE CONFORT
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

 • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
  Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
 • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
  Alis Constantin – Project Manager
 • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
  Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas