Invata sa prepari cosmetice naturale

Invata-sa-prepari-cosmetice-naturale-1

the outcome

Cosmeticele naturale sunt mai mult decat o simpla chestiune de gust. Sunt o necesitate. Intr-o lume in care, daca s-ar putea, s-ar pune parabeni si in apa, cosmeticele naturale sunt echivalentul unei intoarceri la radacini. Dincolo de toate aromele artificiale din cosmeticele din comert, exista un intreg univers al ocrotirii si al miresmelor naturale. Il poti descoperi la cursul Invata sa prepari cosmetice naturale!

Iti place ca totul sa fie crème de la crème? Intra in universul cremelor, spumelor si al unturilor de corp cu atelierul Invata sa prepari cosmetice naturale!

Detaliile cursului “Invata sa prepari cosmetice naturale”

Cursul este o incursiune in lumea plina de arome si de efecte binefacatoare a cosmeticelor realizate 100% din ingrediente naturale. Cursantii vor invata despre beneficiile utilizarii zilnice a cosmeticelor naturale, afland de ce instrumente si ingrediente au nevoie pentru mesterirea in regim propriu a acestora, de unde si le pot procura, precum si etapele si principiile de lucru in acest domeniu.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas