Invata sa iti creezi propriul parfum

Invata-sa-iti-creezi-propriul-parfum

the outcome

Parfumul pe care il purtam e ca o a doua carte de identitate a noastra. E ceva intim si care ar trebui sa ne caracterizeze pe fiecare in parte. Sunt mii de miresme si mii de arome din care sa alegem, insa marii producatori selecteaza o mica parte dintre acestea, restrangand gama posibilitatilor la doar cateva optiuni. Iesi din pluton si exploreaza posibilitatile nelimitate ale fascinantului univers olfactiv in care traim, creand tu insati un parfum numai al tau!

In viata, ca in afaceri, fiecare are propriul lui stil. Vrei sa fii altfel decat toti ceilalti? Vino la atelierul Invata sa iti creezi propriul parfum!

Detaliile cursului “Invata sa iti creezi propriul parfum”

Invatam despre miros, esente si simboluri, despre cum marii creatori isi concep propriile parfumuri si ce anume deosebeste un parfum bun de unul mai putin reusit. Ce inseamna sa iti creezi propriul parfum si de ce anume ai nevoie?

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas