Invata sa decorezi festiv masa de sarbatori

Invata-sa-prepari-cosmetice-naturale

the outcome

Cand vine vorba de masa de sarbatori, cei mai multi dintre noi se preocupa in primul rand de bucate. Insa masa de sarbatori inseamna mult mai mult decat atat. E o perioada speciala din an pe care o petrecem alaturi de membrii familiei noastre. E o perioada in care calculatorul, tableta, televizorul si smartphone-ul sunt date uitarii si invatam din nou sa ne bucuram din toata inima de cei care sunt alaturi de noi. Respecta cum se cuvine aceste momentele speciale! Acorda sarbatorilor atentia pe care o merita cu atelierul Invata sa decorezi festiv masa de sarbatori!

O, ce veste minunata! Un atelier grozav se arata: Invata sa decorezi festiv masa de sarbatori!

Detaliile cursului “Invata sa decorezi festiv masa de sarbatori”

Un atelier ce ne ofera instrumentele teoretice si practice astfel incat masa cu prietenii sau cu familia sa se transforme intr-un eveniment de neuitat!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas