HomeSPA

wellbeing_homespa

the outcome

Spa-ul e pentru tine superlativul absolut al rasfatului? Atunci avem o veste buna pentru tine: e un rasfat de care te poti bucura in fiecare zi! Pentru ca oricine merita sa fie rasfatat, si nu doar din cand in cand, ci cat mai des cu putinta, afla ca nu trebuie sa cheltuiesti o caruta de bani pentru asta, ba mai mult, te poti bucura de efectele binefacatoare ale unei sedinte la Spa chiar la tine acasa! Invata cum la cursul Home SPA.

Confort maxim, cheltuieli de transport zero? Cu atelierul HomeSPA, se poate!

Detaliile cursului “HomeSPA”

Oricine isi doreste sa se relaxeze intr-un spa, insa de fiecare data cand vrem sa ne rasfatam, apar tot felul de probleme, toate urgente, care trebuie rezolvate, iar noi ajungem sa nu ne mai putem bucura de acest tratament special. Cursul ne invata cum sa ne oferim aceasta experienta chiar acasa la noi: de ce avem nevoie, mici secrete de decor, cum ne cream propriile creme si lotiuni, ce arome din esente naturale sunt cele mai potrivite, toate pentru un rasfat memorabil, dar accesibil, la noi acasa:  asta inseamna conceptul revoluţionar HomeSpa.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas