Fun Fresh Food

wellbeing_funfreshfood

the outcome

Gatitul e o corvoada? Inseamna ca trebuie sa incerci retete mai putin complicate. Cele mai bune, dar si cele mai simple retete, ni le ofera natura. Bucura-te de ele cat de des poti! Bucura-te de fructe si de legume, asa cum sunt: simple, fara sa le prelucrezi prin fierbere, coacere sau prajire! Doar asa, proprietatile lor raman intacte, iar sanatatea ta are cel mai mult de castigat. Descifreaza secretele miracolului naturii, afland corelatia dintre culoarea legumelor si fructelor si continutul lor de vitamine si antioxidanti! Invata culorile aromelor una cate una la cursul Fun Fresh Food si pregateste-te pentru o veritabila explozie de gust!

Secretul succesului in afaceri sta in simplitate. Exact la fel stau lucrurile si in bucatarie! Vino la atelierul Fun Fresh Food si redescopera ca gusturile de baza ale fructelor si legumelor crude iti pot oferi, zi de zi, cel mai mare festin!

Detaliile cursului “Fun Fresh Food”

In anul 1930, doctorul elvetian Paul Kutschoff a fost primul care a demonstrat ca, pentru a functiona optim, organismul uman are nevoie ca minimum 50% din alimentele consumate zilnic sa fie hrana vie!

Putina teorie, dar esentiala, concepte explicate simplu si clar despre secretul pregatirii unor retete fresh din fructe si legume, exercitii de gatit, acesta este pe scurt cursul Fun Fresh Food! Pateuri din legume, spaghete din morcovi si sosuri exotice, creme de ciocolata si bomboane delicioase doar din fructe si legume proaspete, va puteti bucura de toate fara prea mare efort si cu beneficii enorme pentru sanatate! Un curs in care „crud” inseamna GUSTOS si COLORAT! Invatam, ne implicam, intrebam si degustam ceva nou care ne va incanta gustul!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas