Flori Kanzaski

flori-kanzashi

the outcome

De la sfarsitul lunii martie pana in luna mai, ciresii infloresc pe intreg teritoriul Japoniei. Obiceiul pelerinajelor la livezile cu ciresi infloriti apare in secolul VIII e.n. Tot atunci, incep sa se scrie poezii despre frumusetea florilor de cires, vazute ca o metafora a vietii: frumoasa, si totusi atat de efemera. Acum, exista o metoda de a face ca magia florilor de cires (dar si a tuturor celorlalte flori) sa ne insoteasca tot anul. Invata sa mesteresti miraculoase flori Kanzashi din materiale textile si parfumul primaverii te va insoti mereu!
Crezi ca in lumea in care traim sunt prea multe lucruri facute pe banda rulanta si prea putin suflet? Atunci te asteptam la Flori Kanzashi, singurul atelier la care rabdarea se traduce prin frumusete si desfatare!

DETALIILE CURSULUI Flori Kanzaski

Tehnica Kanzashi reprezinta o straveche metoda japoneza de a impaturi matasea si de a o lipi in diverse forme. Nu era un procedeu care se putea realiza cat ai clipi din ochi: cerea rabdare si minutiozitate in executie, insa rezultatele erau mereu spectaculoase!
Pentru o usurinta si o rapiditate mai mari in executie, tehnicile noi utilizeaza materiale si instrumente de lucru actuale. Aceasta nu stirbeste, insa, cu nimic din fascinanta frumusete a acestor elemente decorative, care poate fi regasita in diverse obiecte: clame, cordelute, bijuterii sau tablouri artizanale.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

IMPACT

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas