Exercitii practice pentru cresterea increderii in sine

Exercitii-practice-pentru-cresterea-increderii-in-sine

the outcome

“Ai incredere in tine si totul va fi bine!” Auzim asta pretutindeni, zi de zi: in discursuri motivationale, in reviste, in reclame, in videoclipuri si in filme. A devenit un loc comun, insa orice s-ar zice, e greu sa-l contrazici: increderea in sine chiar ajuta, mai mult decat orice altceva. Mai mult decat abilitatile tale innascute, mai mult chiar decat cunostintele pe care le-ai dobandit. Tot ce iti ramane de facut, asadar, e sa lucrezi la acest capitol: usor de zis si la fel de usor de facut, daca vii la cursul Exercitii practice pentru cresterea increderii in sine!

De la good self esteem la better business results e doar un pas. Il poti face cu atelierul Exercitii practice pentru cresterea increderii in sine!

Detaliile cursului “Exercitii practice pentru cresterea increderii in sine”

Intr-un mod foarte practic si usor de aplicat, invatam metode si cai pentru cresterea increderii in sine in viata de zi cu zi, astfel incat:
sa scapam de sentimentul nesuferit de inferioritate;
sa inlaturam nesiguranta pe care o simtim cand comunicam cu ceilalti;
sa exprimam convingator ceea ce dorim; sa putem stapani nelinistea si tracul pe care le avem cand ne sustinem o idee; sa captam usor atentia celorlalti, iar cei din jurul nostru sa ne placa si sa ne respecte.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas