Exercitii de machiaj

Exercitii-de-machiaj

the outcome

Traim intr-o lume in care aspectul fizic e fundamental. Vrem, nu vrem, suntem judecate in primul rand dupa felul in care aratam. Avantajul nostru? Nu degeaba facem parte din ceea ce este cunoscut drept sexul frumos! In plus, frumusetea vine din interior; insa niciodata nu strica sa o ajuti sa iasa la suprafata, iar machiajul este una din armele cele mai la indemana! Invata s-o manuiesti la atelierul Exercitii de machiaj.

Sunt perfectionista, dar ma tratez. Cu sfaturi care ma ajuta sa arat perfect, la atelierul Exercitii de machiaj!

Detaliile cursului “Exercitii de machiaj”

Sfaturi mici cu efecte mari, cum ar fi modalitatile indicate de alegere corecta a fondului de ten. Aflam ce contine mini-trusa care nu trebuie sa lipseasca din nicio geanta. Ne familiarizam cu conceptul de colorimetrie, invatand cum sa folosim culorile pentru un machiaj care ne subliniaza frumusetea. De asemenea, deprindem etapele corecte ale aplicarii unui machiaj. Exercitiu practic: fiecare cursanta va invata sa isi realizeze singura un machiaj de zi sau de seara.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas