Exercitii de hairstyle

Exercitii-de-hairstyle

the outcome

In Imperiul Roman, coafurii i se acorda o atentie deosebita. Coafurile sotiilor de nobili erau atat de complicate, incat era nevoie de ajutorul mai multor sclave pentru a le intretine. Din fericire, in ziua de azi, intretinerea propriei noastre coafuri s-a simplificat suficient de mult, incat nu mai trebuie sa faci parte dintr-o casta pentru a-ti putea ingriji aspectul. Despre cele mai eficiente si mai la indemana modalitati de a face senzatie cu fiecare noua coafura, afli la atelierul Exercitii de hairstyle!

Iti place sa ai un look impecabil, dar si un bilant contabil pe masura? Te invitam la atelierul Exercitii de hairstyle, singurul curs care te invata sa-ti ciufulesti competitorii!

Detaliile cursului “Exercitii de hairstyle”

Ce coafura ne avantajeaza in viata noastra de zi cu zi? Ce tip de coafura este potrivit pentru un eveniment special? Aflam raspunsurile la aceste intrebari, precum si care sunt tipurile de coafuri potrivite pentru diferitele forme ale fetei. Culori potrivite pentru diferite tipologii de ten si culori ale ochilor. Sfaturi mici cu efecte mari: cum ne pregatim parul ca sa arate cat mai bine? Exercitiu practic: obtinerea pe loc a unei coafuri elegante si rapide.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas