Un eveniment antrenant in care creativitatea, implicarea si comunicarea in echipa s-au integrat in 4 workshopuri ingenioase!
40 de persoane, 4 echipe si 4 teme diferite: Raw Food Cooking, Bijuterii semipretioase, Imprimare textile si Ceramica Pictata.
O competitie in care creativitatea s-a exprimat in moduri total neasteptate!
La final, o mare echipa de 40 de oameni entuziasti care s-au conectat in proiecte comune, incarcate de energia unor provocari interesante la care nu au mai fost expusi niciodata pana in acel moment!
Ce am experimentat?
Informatie noua livrata interactiv in Atelierul Raw Food Cooking.. Gusturi noi si neasteptat de bune din fructe si legume crude? Sanatate, energie si gust ?
Da, misiune rezolvata! Toata echipa s-a implicat, in crearea retelor: informatia si actiunea au mers mana in mana si la final am obtinut un rezultat gustos si sanatos in cadrul atelierului FUN Fresh FOOD!
Provocarea creatorului: margele, lanturi, zale, clesti …. folosite de creatorii de bijuterii artizanale au fost prima incercare a echipei implicate in Atelierul de bijuterii care a trebuit sa se familiarizeze cu o tehnica pe care nu au incercat-o niciodata! Inspirati sau mai putin inspirati, doamne sau domni , toti cei implicati in acest proiect comun, au fost captati de energia de a crea prin propriile forte modele de bijuterii in maxim doua ore!
Rezultatele au depasit toate asteptarile participantilor, dar si ale lectorilor J!
Creativii echipei si-au unit fortele in doua proiecte cu focus pe imaginatie si curaj… in arta! Atelierul de Ceramica Pictata si Atelierul de imprimare textila i-au fortat pe participanti sa intre in postura artistilor plastici si sa actioneze ca atare! Contactul cu informatii, materiale, tehnici noi specifice si mult curaj pentru a lasa creativitatea sa curga natural au fost provocarile echipei creativilor!

 

Poze bijuteriiPoze ceramica pictataPoze imprimare textilaPoze raw food