Etichete, bune maniere

Etichete,-bune-maniere

the outcome

Ce mai conteaza bunele maniere in ziua de azi? Ce putere mai au, in aceasta lume in care graba e cuvantul de ordine, simple cuvinte precum „te rog” sau „cu placere”? Din pacate, mai putina decat ar trebui: te poti lipsi de ele si nu foarte multi isi vor da seama. Si totusi, aceste simple cuvinte inseamna atat de mult! Vino la un curs care iti ofera mai mult decat un set de reguli. Vino la cursul care iti aminteste ce inseamna sa traiesti frumos!

Mai important decat succesul e intotdeauna gestionarea lui. Invata sa spui „multumesc” pentru fiecare oportunitate care ti se arata si succesul nu va intarzia sa iti bata la usa!

Detaliile cursului “Etichete, bune maniere”

Reguli de eticheta si bune maniere la masa. Cum aranjam festiv masa? Idei de infrumusetare a mesei prin aranjamente decorative speciale. Exercitii practice de aranjare a mesei, pozitionarea estetica a servetelelor pe masa si crearea unui element decorativ central care va impresiona invitatii!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas