Etichete, bune maniere

Etichete,-bune-maniere

the outcome

Ce mai conteaza bunele maniere in ziua de azi? Ce putere mai au, in aceasta lume in care graba e cuvantul de ordine, simple cuvinte precum „te rog” sau „cu placere”? Din pacate, mai putina decat ar trebui: te poti lipsi de ele si nu foarte multi isi vor da seama. Si totusi, aceste simple cuvinte inseamna atat de mult! Vino la un curs care iti ofera mai mult decat un set de reguli. Vino la cursul care iti aminteste ce inseamna sa traiesti frumos!

Mai important decat succesul e intotdeauna gestionarea lui. Invata sa spui „multumesc” pentru fiecare oportunitate care ti se arata si succesul nu va intarzia sa iti bata la usa!

Detaliile cursului “Etichete, bune maniere”

Reguli de eticheta si bune maniere la masa. Cum aranjam festiv masa? Idei de infrumusetare a mesei prin aranjamente decorative speciale. Exercitii practice de aranjare a mesei, pozitionarea estetica a servetelelor pe masa si crearea unui element decorativ central care va impresiona invitatii!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas