Imprimare decorativa tehnica Decoupage

creativeyou_decoupage

the outcome

Orice obiect poate deveni o opera de arta si oricare dintre noi se poate transforma in artist! E o metamorfoza miraculoasa, dar cat se poate de posibila, daca te lasi purtat de vraja tehnicii Decoupage! Folosind acesta tehnica, un obiect de uz cotidian cum e banalul servetel devine o bagheta magica prin care obiectele din casa ta capata culoare si prind viata. Ceainice, cani, cescute albe sau transparente, toate devin astfel poarta catre o lume minunata in care imaginatia poate sa iti zburde dupa pofta inimii. Cu tehnica Decoupage, totul devine posibil; trebuie doar sa-ti lasi visele sa zboare!

Vrei sa imprimi o noua directie echipei tale? Trimite-o la cursul de imprimare folosind tehnica Decoupage!

Detaliile cursului “Imprimare decorativa tehnica Decoupage”

Cursul include toti pasii pe care ii presupune tehnica imprimarii: decupare, lipire, lacuire, patinare pentru aspect vintage, permitand exersarea acesteia prin personalizarea unui obiect cu rol decorativ: cutii de bijuterii, tavi, tablouri.

Materialele folosite: vopsele acrilice, lac, adeziv, foarfece, servetele imprimate, obiectul suport.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

STIMULAREA CREATIVITATII
INDEMANARE
RELAXARE

Ce spun cursantii theHobby

  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas