Decoratiuni Pascale  – Coronita de Paste

the outcome

Ouale vopsite in modele pline de imaginatie, incondeiate sau decorate cu margele si accesorii diverse, figurinele  cosulete cu flori si iarba proaspata si verde, toate ne conduc cu gandul la sosirea primaverii si a sarbatorii Pastelui.

Alaturi de aceastea, coronita de Paste este una dintre accesoriile ornamentale care ne aduc mai aproape de atmosfera primaverii si a reinvierii.

Detaliile cursului “Decoratiuni Pascale  – Coronita de Paste”

Realizata din impletituri  in care regasim elemente naturale aceasta este decorata cu motive decorative de primavara, ce redau reinvierea si prospetimea naturii.

Asezata pe usa sufrageriei sau in mijlocul mesei de Paste, ea va transmite celor ce o vor privi un frumos mesaj de bun-venit si o primavara vesela.

Profitati de venirea primaverii pentru a va impodobi casa cu  o coronita plina de  culorile naturii!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

RELAXARE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
STIMULAREA CREATIVITATII

Ce spun cursantii theHobby

  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas