Decoratiuni de interior

Decoratiuni-de-interior

the outcome

Casele noastre ne definesc si ne reprezinta. In ele, trebuie sa ne simtim cel putin la fel de bine cum ne simtim in pielea noastra. De asta depinde echilibrul nostru interior, bunul nostru cel mai de pret. Modeleaza interiorul spatiului tau de locuit, dupa chipul si asemanarea ta! Adauga casei tale decoratiunile care exprima cat mai bine personalitatea ta, felul tau de a fi, visele si aspiratiile tale!

Casa ta e ca o panza alba, iar elementele de decoratiune sunt formele si culorile pe care alegi sa le folosesti. Transforma-ti spatiul de locuit intr-o capodopera cu atelierul Decoratiuni de interior!

Detaliile cursului “Decoratiuni de interior”

Atelierul este o incursiune practica in lumea plina de imaginatie si de creativitate a decoratiunilor interioare. La cursul Decoratiuni de interior, invatam sa cream un obiect decorativ (obiect de iluminat, tablou cu rama cu aplicatii, grupaj de lumanari etc.), care va infrumuseta spatiul ales si ne va aduce zambetul pe fata de fiecare data cand il vom admira!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas