Schimbare – Obiectiv atins!

Schimbare-Obiectiv-atins

the outcome

Schimbarea înseamnă  o trecere de la o stare de lucruri la alta, de la un set de condiţii la altul. Schimbarea înseamnă, pentru cei mai multi oameni, nesiguranta sau lipsa de securitate cu privire la propriul viitor, la locul de munca, la relatiile cu ceilalti. De aceea este foarte posibil ca aceasta teama sau anxietate a oamenilor cu privire la schimbare, sa-i conducă la incercarea de a bloca, de a rezista introducerii ei.

Curs practic despre cum putem transforma rezistenţa la schimbare intr-un fenomen pozitiv?

 

Detaliile cursului

Cursul presupune o scurta abordare teoretica, dar pune accentul pe partea practica, pragmatica a gestionarii schimbarilor la care suntem supusi in permanenta in mediul familial sau la serviciu, oferind instrumentele pentru:

 • intelegerea si gestionarea comportamentelor noastre
 • adaptarea la schimbare, reactiile umane la schimbare
 • identificarea fazelor schimbarii, provocarile si oportunitatile fiecareia, cum sa depaseasca mai usor si mai repede fiecare faza
 • facilizarea si acordarea de sprijin celorlalti pentru a accepta si a depasi schimbarea
 • constientizarea avantajelor si castigurile personale in urma schimbarii

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

 • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
  Daniela Ciocianu, OTP Bank
 • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
  Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
 • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
  Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas