Cum ne creionam arborele genealogic?

Cum-ne-creionam-arborele-genealogic

the outcome

Stii unde au trait si ce ocupatie au avut strabunicii tai? Dar parintii lor? Pare o ipoteza de film hollywoodian, dar exista sanse statistice ca in familia ta sa fi existat, la un moment dat, un domn sau un voievod! Indiferent ce ai afla, cauta in trecut pentru a intelege mai bine prezentul! E o activitate pe cat de necesara, pe atat de distractiva, ale carei secrete le deprindem impreuna la atelierul Cum ne creionam arborele genealogic!

Fie ca ai un business cu pedigree sau abia ai intrat in lumea afacerilor, totul incepe cu cunoasterea de sine. Acorda radacinilor tale respectul cuvenit cu atelierul Cum sa ne creionam arborele genealogic!

Detaliile cursului “Cum ne creionam arborele genealogic?”

Ce trebuie sa facem pentru a obtine intreg arborele nostru genealogic? Cum ne adunam informatiile, ce tipuri de genealogii exista, cum ne construim un tabel de ascendent si cum reconstituim  povestile familiei? Cursul propune si o abordare practica, in cadrul careia, pornind de la materialele aduse de cursanti, acestia isi vor creiona, fiecare in parte, arborele genealogic.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas