Terapia prin cristale

Terapia-prin-cristale

the outcome

Un colier de granat, un pandantiv de jad, o bratara de ametist … cu siguranta si-au gasit candva locul si in casetele noastre de bijuterii. Frumoase, placute la atingere si usor de asortat, invaluindu-ne intr-o nota de mister – fiecare din ele reprezinta o fateta a personalitatii noastre. Dar stiti oare ca, purtandu-le, influentam pozitiv echilibrul energetic al corpului nostru? Care este piatra caracteristica fiecarei zodii si cum ne va ajuta purtand-o?
Din cele mai vechi timpuri, cristalele au fost folosite mod de vindecare al corpului, cat si pentru relaxarea spiritului, deoarece directioneaza, concentreaza si trasmit energie in organism.
Creativitate, relaxare profunda,concentrare, imbunatirea comunicarii, combaterea stresului si anxietatii. ….

Detaliile cursului

Afla cateva dintre secretele cristaloterapiei si cum putem sa ne bucuram de beneficiile acestor pietre semipretioase, purtandu-le zilnic chiar sub forma unor bijuterii deosebite!
Aplicatie practica : fiecare partcipant va primi un saculet cu o selectie de pietre semipretioase pe care va invata sa le foloseasca in urma informatiilor primite la atelier.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas