Comunicare eficienta – Recunoasterea mesajelor non verbale ale celorlalti

Comunicare-eficienta

the outcome

Aspectele non-verbale ale comunicării au inceput să fie studiate mai intens în anii ’60, iar publicul a luat cunostinta de existenta acestora numai în 1970, o dată cu aparitia cartii lui Julius Fast despre limbajul trupului si importanta acestuia in viata noastra a tuturor.

Charlie Chaplin si multi alti actori ai filmului mut au fost pionierii folosirii cu indemanare a comunicarii non-verbale. Fiecare actor era considerat bun sau rau in masura in care izbutea să utilizeze gesturile si alte semnale ale trupului pentru a comunica eficient.

Astazi, comunicarea non-verbala poate face diferenta intre a avea succes sau a trece neobservat.

 

Detaliile cursului Comunicare non – verbala

Cursul are la baza notiuni de psihologie a comunicarii non verbale, a caror asimilare ne permit sa receptionam mesajele de la cei din jur altfel decat pana acum si nu in ultimul rand, sa stim sa interpretam corect dincolo de ceea ce percepem la prima vedere.

Vom analiza:

– puterea palmei, strangerea mainii, poate face diferenta intre dominatie si supunere

– pozitia capului, a trupului, cele mai intalnite gesturi si semnificatia lor

– gesturi agresive si de pregatire, provocatoare, evitarea sau contracararea lor

– gesturi de pregatire, in pozitia sezand, inainte de negociere

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • Atelierul de paine este in primul rand un curs unic pe care nu l-am regasit nicaieri! Ma tenta sa imi fac painea acasa, insa ma cam intimida subiectul. A fost un curs practic si placut, pentru ca m-am relaxat muncind, cu mainile in faina, apa si drojdie. Cel mai mare castig? Acum pot sa pregatesc rapid painea acasa! Dupa curs, am hotarat sa devin brutarul familiei. Cu siguranta o rupere de ritm fata de stilul meu zilnic de viata, care m-a incarcat de energie!
    Daniela Ciocianu, OTP Bank
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas