Chi Kung

wellbeing_chikung

the outcome

La fel ca oamenii, si firmele au o energie vitala. De ea, trebuie sa se ingrijeasca permanent, altminteri chi-ul lor scade pe zi ce trece. Aici, la cursul de Chi Kung, te invatam cum se traduce in cultura asiatica proverbul “Paza buna trece primejdia rea”. Punand in practica precepte vechi de cand lumea, oricine poate urma exemplul arborelui de bambus: flexibil, dar in acelasi timp puternic si rezistent. Cultiva chi-ul angajatilor tai cu atelierul Chi Kung!

Vrei ca angajatii tai sa nu afle niciodata ce inseamna “burnout”? Vino cu intreaga echipa la cursul de Chi Kung!

Detaliile cursului “Chi Kung”

Chi Kung (arta de a lucra cu energia) este un sistem vechi de peste 5.000 de ani, bazat pe principiile medicinei traditionale chineze si pe cunostintele milenare ale taoistilor despre corpul uman, natura si energie. Tai Chi Chuan este o arta martiala, dar si o forma de Chi Kung in miscare, practicata pentru efectele benefice asupra circulatiei, sistemului imunitar, puterii de concentrare si coordonarii minte-corp. Aceasta practica energetica dinamica face parte din sistemul de practici taoiste, care are ca scop dezvoltarea potentialului uman in toate planurile: fizic, emotional, mental si spiritual.  Practicand Tai Chi Chuan, invatam sa armonizam corpul si mintea, prin miscari lente, circulare si exercitii de concentrare si coordonare specifice.

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

CRESTEREA NIVELULUI DE ENERGIE
CRESTEREA STARII DE BINE
CONCENTRARE
SANATATE

Ce spun cursantii theHobby

  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas