Bijuterii

creativeyou_bijuterii

the outcome

Cel mai scump diamant din lume a fost descoperit in anul 1999 in Africa de Sud. Purtand denumirea Steaua Roz, acesta a fost vandut de casa de licitatii Sotheby’s la pretul de 83 de milioane de dolari. Noi credem, insa, ca adevarata frumusete nu poate fi cumparata cu bani. La cursul nostru, tu iti creezi propriile bijuterii; nu vor costa o avere, dar le vei pretui la fel de mult!

Munca e bratara de aur, iar daca iti place sa muncesti, iti place cu siguranta si sa te distrezi. Hai sa ne distram impreuna la atelierul cel mai potrivit pentru tine, atelierul Bijuterii!

Detaliile cursului “Bijuterii”

Impreuna, alegem modelele noastre preferate de bijuterii si mestesugim artizanal astfel de podoabe, folosind instrumente si accesorii specifice. Atelierul urmareste descrierea tehnicii de realizare, compunerea elementelor in forma estetica dorita si crearea propriu zisa a bijuteriilor alese (coliere, cercei, bratari, brose).

La finalul atelierului, fiecare participant va dispune de cunostintele necesare pentru a-si crea propriile bijuterii. Setul lucrat va fi un cadou placut pentru doamne, iar pentru domni, ocazia perfecta de a face o surpriza placuta sotiei sau prietenei!

Cum se desfasoara cursul
Durata cursului
Alte detalii importante

OUTPUT/IMPACT:

STIMULAREA CREATIVITATII
CRESTEREA INCREDERII IN SINE
CONCENTRARE

Ce spun cursantii theHobby

  • A fost prima oara cand am participat la astfel de cursuri. Inainte, nu credeam ca am inclinatii artistice, insa atelierul la care m-am inscris mi-a schimbat parerea despre mine si m-au incurajat sa continui ce am invatat. Acum, stiu sa fauresc singura diverse lucruri, care imi infrumuseteaza si inveselesc casa sau pe care pot sa le ofer cadou. Am intalnit colegi noi si toti am simtit acest timp petrecut impreuna, invatand sa facem lucruri noi, ca pe o descarcare, o rupere de ritm!
    Angela Popescu, PETROM
  • Pentru mine, a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care putea sa mi-l ofere firma! Stiu acum de unde sa incep cand vreau sa-mi fac un aranjament floral, de unde imi procur materialele, cum sa combin florile si decoratiunile. Acum stiu  sa imi fac un aranjament care sa-mi infrumuseteze locuinta sau pe care sa il pot oferi cadou!
    Emilia Isculescu, Sales & Marketing Director, NOVAINTERMED
  • In numele colegilor va multumesc pentru activitatile frumoase si provocatoare pregatite. Am avut un team building reusit si va multumesc pentru colaborare!
    Alis Constantin – Project Manager
Andreea Sas

Viziunea theHobby

Aici, la The Hobby, stim ca pasiunile sunt mai mult decat o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. Prin pasiuni, aflam mai multe despre noi insine. Invatam lucruri noi, ceea ce ne sporeste increderea in calitatile si in aptitudinile nostre. Ne exersam curiozitatea si creativitatea, ceea ce ne ajuta sa gasim solutii inedite oriunde: si acasa, si la birou, si in relatiile cu celalti, nu doar pe durata cursului sau a atelierului. Practicand un hobby, combatem rutina si stressul, ceea ce ne face sa incepem fiecare noua zi cu bateriile incarcate, sa fim mai productivi si sa vedem mereu lumea cu ochi noi.


- CEO theHOBBY-
Andreea Sas